Marijn de Rooij, Eigenaar Ajeto het marketing bureau dat ondernemers helpt met marketing.

Ajeto is gestart en ondersteunt ondernemers met marketing

Het is 31 December 2015. Met een big smile loop ik over Hoog Catharijne. Ik heb net Ajeto Marketing ingeschreven bij de KvK. Mijn eigen onderneming, hoe gaaf is dat. Ik heb altijd al interesse gehad in marketing. Hoe je een mooi product, dienst of merk het bereik geeft dat het verdient. Dat is de vraag die me altijd bezig houdt.

“Eindelijk ondernemingen ondersteunen met marketing. En dan ook nog eens als eigen baas, veel mooier kan het leven niet worden”.

Vol goede moed aan de slag voor de eerste klant het bedrijfsverzamelgebouw E4U in Woerden.  Ajeto Marketing helpt E4U met verschillende marketing activiteiten. Zo is er een marketingplan geschreven voor E4U. Onderdeel hiervan is een plan gericht op de social media marketing. LinkedIn en Facebook zullen gebruikt worden om E4U meer onder de aandacht te brengen. Daarnaast moet er een nieuwsbrief komen en worden de bedrijven binnen de community geïnterviewd voor de rubriek Bedrijf in Beeld.

En het werkt, E4U is een succes en het bereik word steeds groter. Het is echt super om de ondernemers achter E4U te mogen helpen met de marketing activiteiten.

Met Ajeto Marketing wil ik nog meer ondernemers ondersteunen op het gebied van marketing. Vaak is er nog veel winst te behalen door een marketing strategie te maken. Soms zijn het maar kleine aanpassingen die dan toch een groot verschil maken.

Dus als jij een keer om de tafel wilt om te praten over hoe Ajeto je kan helpen met de marketing activiteiten neem dan contact op en geef een belletje of stuur een mail. Dan spreken we een keer af om te kijken waar jouw onderneming meer winst kan behalen op het gebied van marketing.

Marijn de Rooij