eigenaar marketingbureau Ajeto Marketing
Slider

Waar Alles Begon

Parijs 2015,

Samen met mijn vriendin liep ik in de ochtend door de straten van Parijs. We waren op zoek naar een echte Franse croissant met daarbij een heerlijke kop koffie. Ons oog viel op een klein zaakje met "Boulangerie" op de ruit en we stapten naar binnen. Hier begon de reis die ertoe leidde dat ik Ajeto Marketing heb opgericht.

De bakkerij was helemaal leeg. Het zag er pittoresk uit met een paar kleine tafeltjes waar je even wat kon eten. We bestelden onze croissant en ik nam er een espresso bij. Wat er toen gebeurde veranderde alles.

Dit was de beste croissant die ik ooit geproefd had en werd geserveerd door het liefste oude bakkersvrouwtje dat ik ooit gezien had. Oke, misschien overdrijf ik een klein beetje, maar het was echt heel goed. Waarom was het dan toch zo leeg?  Waarom had deze bakkerij niet het bereik dat zij verdient? Iedereen moet dit proeven, iedereen moet hier naar binnen.

Toen wist wat ik de rest van mijn leven zou willen doen. Ik wil ervoor zorgen dat ondernemers die iets geweldigs maken, net als deze bakkersvrouw, het bereik krijgen dat zij verdienen. In januari 2016 heb ik dan ook het marketing bureau Ajeto Marketing opgericht.

Marketing heeft altijd al mijn interesse gehad en creativiteit zit me in het bloed. Er is dan ook niks wat ik liever zou willen doen dan deze talenten inzetten en er voor zorgen dat een ondernemer het bereik krijgt dat hij verdient.

Een jaar later ben ik nog eens terug geweest en het bakkerszaakje bestaat nog steeds. En ook al is het nog steeds niet de drukste bakker van Parijs, voor mij blijven de croissants daar altijd het beste.